Reclamebureau Apeldoorn

Op zoek naar een reclamebureau in Apeldoorn? Het zijn er veel, maar welk reclamebureau past nou het beste bij uw bedrijf, wensen of product? Misschien kunnen wij uw keuze iets gemakkelijker maken. Bekijk ons portfolio of pak de telefoon en waag een ‘belletje’. Langskomen kan natuurlijk ook. Loop gerust even bij ons binnen in de ‘Kantine’, wij stellen ons graag aan u voor onder het genot van o.a. een heerlijke vers gemalen kop koffie.

Over de Design Kantine
de Design Kantine (sinds 2010) is een reclamebureau voor creatieve communicatie in Apeldoorn. Wij zijn grafisch ontwerpers met passie voor reclame en vormgeving. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen van uw bedrijfslogo en bijbehorende huisstijl. Van brochure tot website, van magazine tot verpakking. Wij maken het! Daarnaast denken wij graag mee over hoe we uw dienst of product in de markt kunnen zetten. Wij werken daarvoor o.a. samen met verschillende Marketing & Communicatie specialisten. Altijd doeltreffend met een creatieve twist!

Wij werken o.a. voor:
PCBO Apeldoorn, Monuta, WaXX Kappers, Koninklijke Gazelle, KTC magazine, Honda Motorfietsen,Toneelschap Beumer&Drost, Drakenbootfestival en anderen.