XLC Catalogus

XLC is het wereldwijde exclusieve merk voor fietsonderdelen en accessoires van Accell Group. Accell is een van ’s werelds grootste fietsfabrikanten en heeft diverse bekende merken onder zijn paraplu, waaronder Batavus, Sparta, Koga en Loekie). Bij XLC vind je voor iedere fiets de juiste onderdelen.

Uitdaging: Restyle XLC catalogus

Ieder jaar geeft XLC een catalogus uit van dik 400 pagina’s. Aan de Design Kantine de schone taak, om met de stofkam door de bestaande XLC catalogus te gaan en het ontwerp naar een nieuw level te tillen. We hebben onder andere een intuïtieve en eenvoudige navigatie ontworpen in de vorm van een duidelijke kleurindex. Om de focus te leggen op de producten, hebben we een minimalistisch ontwerp toegepast op de catalogus, terwijl de informatie duidelijk en gemakkelijk te begrijpen blijft.

Resultaat

Door gebruik te maken van witruimte, eenvoudige typografie, een beperkt kleurenpalet, goed gebruik van fotografie en een strakke lay-out is een elegante en moderne uitstraling aan de catalogus gegeven. Bekijk hier het resultaat online.

Wil je ook de stofkam door je catalogus?

Wij vertellen je graag alles over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Guus | Chef de la Kantine
055 785 06 68
guus@designkantine.nl