Citydisplay campagne Reinders Makelaars

Voor Reinders Makelaars, makelaar in Apeldoorn, hebben we een citydisplay campagne ontwikkeld, een bijbehorende landingspagina en uitrol via alle social media kanalen.

Makelaar in Apeldoorn

Reinders Makelaars is een begrip in Apeldoorn. Met hun opvallende ‘rode’ reclame-uitingen kun je niet om ze heen en dat laten ze ook graag zien.

De campagne

Ken je de mensen achter Reinders Makelaars nog niet? Dan stellen wij ons graag aan je voor!
Dit was het uitgangspunt en het concept voor deze sympathieke campagne.

Landingspagina

Echter alleen met borden (citydisplays) langs de kant van de weg ben je er nog niet. Wij adviseerden en ontwikkelden daarnaast een landingspagina waarop elke medewerker zichzelf voorstelt. Op deze manier leren mogelijke klanten de medewerkers van Reinders al een beetje kennen en kunnen ze direct contact opnemen.

Social media

Via social media hebben we de campagne geladen. Twee weken lang werden de medewerkers één voor één geplaatst op Instagram en Facebook. Voor extra exposure plaatsten de medewerkers daarom allemaal hun (campagne)portret als profielfoto en een header op hun eigen socials. Dit werkte erg goed, ze kregen ongelooflijk veel reacties.


Kersteditie

In december hebben we van de campagne een kerstversie gemaakt!  Tijdens deze periode had Reinders Makelaars tijdelijke een wel heel bijzondere collega! 😉